Rosina

Rosina is in 2001 begonnen met Salsa dansen. Via haar zus die een begaafde danseres is en ook Salsa les geeft is zij in aanraking gekomen met deze mooie dans. Op een zekere avond is Rosina meegegaan naar een salsa feest en sindsdien is zij niet meer gestopt met salsa dansen. Het eerste jaar heeft zij vooral veel op allerlei feestjes gedanst, en ongeveer een jaar later is zij lessen gaan nemen. Na een aantal jaren les te hebben gevolgd is zij in 2012 het team van Latin Breeze komen versterken. Met veel passie draagt zij de lesstof over op haar cursisten en haar leuke, enthousiaste manier van lesgeven wordt alom geprezen door collega's en cursisten.

Docenten & Assistenten

Sharon

In 2009 zette Sharon haar eerste salsa stappen op een proefles in Amstelveen. Dat was zo goed bevallen dat ze samen met een paar vrienden besloot om lessen te gaan nemen. Al gauw had ze de smaak te pakken en binnen de kortste keren was salsa haar dans geworden. In 2010 is zij ook Zouk en Bachata lessen gaan nemen en ook deze danssoorten had zij snel onder knie. Na de nodige docententrainingen te hebben gedaan is zij in 2011 het team van Latin Breeze komen versterken. Sharon geeft les in Salsa, Bachata en Zouk.

David

David is sinds 2008 Salsadocent bij Latin Breeze. Voordat hij zich aansloot bij Latin Breeze was hij op verschillende Salsa feesten te bewonderen. Zijn jarenlange danservaring brengt hij met een stevige dosis enthousiastme over op zijn cursisten. Sinds 2011 is hij ook Resident DJ van Latin Breeze.
Iwan

Iwan is in 1991 in aanraking gekomen met salsa dat toen als afwisseling op de merengue en surinaamse muziek werd gedraaid. Enkele jaren later is hij op salsa les gaan en bezocht hij regelematig de salsa feesten in Amsterdam en omstreken. In 2003 is hij in aanraking gekomen met zouk en heeft bij verschillende docenten zouk lessen gevolgd. Iwan is sinds 2006 actief bij Latin Breeze als docent in Salsa en Zouk en sinds 2010 in ook in Bachata. Sinds 2011 is hij ook Resident DJ van Latin Breeze.