Proeflessen

Van 26 t/m 30 augustus hebben we opendag in Amstelveen, Haarlem en Nieuw Vennep. We laten de verschillende danssoorten zien (Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk) en je kan meedoen met de proeflessen die daarop volgen. Je ziet de locatie, ontmoet de docenten en assistenten en ook je eventuele, toekomstige medecursisten.Voorwaarden voor proeflessen

Per dag zijn er 2 tot 3 proeflessen (b.v. Salsa, Bachata en Kizomba) van gemiddeld 45 minuten per proefles. Kosten vanaf € 5 p.p. voor alle proeflessen op die dag. (zie voorwaarden). Bij deelname aan een daarop volgende cursus wordt € 5 p.p. verrekend.

Programma:

  • Maandag 26, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus
  • 19.30 uur Salsa, daarna Bachata en Kizomba
  • Locatie: VOKA, Vierlingsbeeklaan 24, Amstelveen. Gratis Parkeren.
  • Dinsdag 27 augustus
  • 19.30 uur Salsa, daarna Bachata en Kizomba
  • Locatie: De Estafette, Helsinkilaan 1, Nieuw Vennep. Gratis Parkeren.
  • Maandag 26 en woensdag 28 augustus
  • 19.30 uur Salsa, daarna Bachata en Kizomba
  • Locatie: DVS, Clovisstraat 56, Haarlem. Gratis Parkeren.

De salsa proefles duurt ongeveer 45 minuten, Bachata en Kizomba ongeveer 30 minuten. Tussen de proeflessen door zijn er korte pauzes. Deze tijden zijn slechts een indicatie. Je kan het beste om 19.30 uur komen en vanaf het begin meedoen.

We geven uitgebreide info over de dansschool, de cursussen en ook over de inhaalmogelijkheden bij het moeten missen van lessen en/of onderbreken van de cursus. Uiteraard geven we ook antwoord op al je vragen.

Je kan alleen of met partner komen. Kom je alleen meld je dan z.s.m. aan dit i.v.m. het regelen van hulpheren en -dames.

Kan je al dansen en kom je voor een hoger niveau? Laat ons dat even weten. Indien nodig regelen we dan een ervaren danspartner en kijken we apart naar jouw dansniveau.

Aanmelden.

Voor € 5 p.p. kan de deelnemer maximaal 3 proeflessen (totaal 2 uur) doen. De deelnemer verplicht zich tot het ontvangen van informatie over cursussen, workshops, bootcamps e.d. voor minimaal 2 jaar na het volgen van de proefles. Voor € 12,50 p.p. kan de deelnemer maximaal 3 proeflessen (totaal 2 uur) doen. Er zijn geen verplichtingen. Bij deelname aan een cursus binnen 2 weken na het volgen van de proefles wordt € 5 p.p. verrekend.

Een week later gaan de cursussen van start. Klik hier voor een overzicht. Je kan ook meteen inschrijven. Je bent dan verzekerd van een plaats.