Voorwaarden voor Bootcamps

1. Aanmelden en cursusgeld.

Om deel te nemen aan de bootcamp moet vooraf worden aangemeld. Dit kan via de website, per e-mail, Sms/WhattsApp, telefonisch of persoonlijk/mondeling. De deelname/inschrijving/aanmelding is definitief als Latin Breeze deze deelname/inschrijving/aanmelding heeft bevestigd (per e-mail, sms of WhatsApp, telefonisch of persoonlijk/mondeling). De cursist verplicht zich dan tot het betalen van het cursusgeld voor 1 of meer bootcamps.

2. Bootcamp Locatie

Voor de bootcamps zijn meerdere locaties beschikbaar. De definitieve locatie wordt in de week/een paar dagen voorafgaand aan de bootcamp bekend gemaakt en aan alle deelnemers doorgegeven. Een cursist/deelnemer kan niet zelf een bootcamp-locatie kiezen en is bij inschrijving/deelname aan de bootcamp gehouden aan dit locatie-beleid.

3. Annulering van de Bootcamp door de cursist /Niet verschijnen bij de bootcamp

3.1. Indien de cursist de bootcamp uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de bootcamp annuleert, mag de cursist een andere bootcamp kiezen of het volledige cursusgeld terugvragen.

3.2. Indien de cursist de bootcamp uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de bootcamp annuleert, wordt € 15 p.p. per bootcamp in rekening gebracht. De cursist mag het restant cursusgeld inzetten voor een andere bootcamp of het restant cursusgeld terugvragen. Eventuele kortingen (b.v. bij meerdere bootcamps) komen te vervallen.

3.3. Indien de cursist de bootcamp binnen 7 dagen voorafgaand aan de bootcamp annuleert, wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht. 

Klik hier voor de overige/uitgebreide Algemene Voorwaarden